CUPRA Garage Hengelo opent met compleet vernieuwd CUPRA-gamma

Huiskes-Kokkeler breidt uit en opent eind oktober de CUPRA Garage Hengelo. Daarmee is het sportieve merk CUPRA nog dit jaar ook fysiek te beleven in de regio Hengelo. Naast de verkoop van nieuwe en jong-gebruikte modellen blijft de CUPRA Garage Hengelo voor CUPRA-rijders tevens hét adres voor service, onderhoud en reparatie. Bovendien is in de CUPRA Garage Hengelo vanaf de opening het volledig vernieuwde modellenprogramma te zien. Het contract voor het CUPRA-dealerschap is officieel getekend, wat betekent dat de opening van de showroom nu écht dichtbij komt. 

CUPRA verdubbelt nog dit jaar het aantal CUPRA Garages in Nederland, waarmee het totaal op elf komt. Voor de regio Twente en de Achterhoek opent Huiskes-Kokkeler een compleet nieuwe showroom, op de bekende locatie aan de Goudstraat. De CUPRA Garage Hengelo gaat zich onderscheiden door een uniek showroomconcept, waarbij de modellen van het merk zijn te ervaren in een ultieme CUPRA-experience. Tevens blijft de CUPRA Garage Hengelo voor rijders van het merk hét adres voor service, onderhoud en reparatie.

Extra boost

“CUPRA is één van de snelst groeiende automerken in Europa," aldus Marijn Bausch, Managing Director van CUPRA Nederland. “In Nederland willen we onze verkopen de komende jaren verdubbelen en klanten de ultieme online en offline beleving bieden in onze showrooms. Dat doen we onder andere vanuit de CUPRA Garage Hengelo en ik ben erg verheugd dat Huiskes-Kokkeler zich met CUPRA sterk gaat maken om ons merk in het oosten van het land een extra boost te geven.”

Medium-3988-CUPRALeon

Productoffensief

Met electrifying performance als succesfactor komt CUPRA dit jaar met een groot productoffensief. Recent zijn de CUPRA Formentor, Leon en Leon Sportstourer vernieuwd, debuteerde de Born VZ ‘hot hatch’ en is het gamma uitgebreid met de elektrisch aangedreven Tavascan en plug-in hybride Terramar. Waarmee het CUPRA-gamma nu uit vijf modellen bestaat.