Extra scherpe private lease prijs

De prijzen van de nieuwe 100% elektrische SUV van Škoda, de Elroq, zijn bekend! De Elroq is al te private leasen vanaf € 498 per maand. Met de SEPP-subsidie neemt dit bedrag nóg verder af. Door de € 2.950 subsidie te verdelen over de eerste 48 maanden van je private lease abonnement, rij je al vanaf € 437 p/m* in een nieuwe Škoda Elroq. De subsidie voor elektrische personenwagens is nog tot 27 december dit jaar aan te vragen. 

Met het private leasen van de Elroq sta je nooit voor verrassingen. Zaken als wegenbelasting, onderhoud en reparaties zitten allemaal bij de voordelige prijs inbegrepen. Meer weten of een private lease aanvraag doen? Kom langs bij ons in de showroom of klik op de button hieronder.

Ontdek de Elroq

Actievoorwaarden

*Dit Private Lease tarief is op basis van 75% korting op de motorrijtuigenbelasting (MRB) die geldt voor elektrische voertuigen in 2025. De komende jaren wordt de korting afgebouwd en hierdoor stijgt de leaseprijs. De exacte leaseprijs voor 2025 kan nog afwijken door provinciale opcenten en inflatiecorrectie. Het getoonde tarief is op basis van 60 maanden, 10.000 km per jaar en een eigen risico van € 500, tenzij anders gekozen. Laadkosten zijn niet inbegrepen. Škoda Private Lease wordt onder voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V.