Nu te bestellen vanaf € 34.990

De nieuwe Škoda Elroq is gepresenteerd, de eerste elektrische SUV in het compacte segment. Het nieuwe model werd de kleine Enyaq genoemd, maar heeft een zeer stoer eigen karakter. Begin 2025 worden de eerste Elroq's bij Huiskes-Kokkeler verwacht en hij is nu al bestelbaar. 

Afhankelijk van de configuratie heeft de Elroq maar liefst 579 km actieradius (WLTP). De Elroq is de meest betaalbare SUV in het segment en heeft een bijtelling van slechts € 178 per maand.

Portal image 1920x1080px v13

Als eerste in NL de Elroq ontdekken?

Schrijf je dan in voor het preview event op woensdag 16 oktober. Bij Van der Valk in Duiven zullen wij Huiskes-Kokkeler en Škoda Nederland aanwezig zijn om je te voorzien van alle nodige informatie van het model. Je kunt uiteraard het model als eerste van binnen en van buiten volledig bekijken. Geïnteresseerd? Schrijf je in via de button en wij sturen je alle nodige informatie omtrent het event. 

Grote actieradius

Tot maar liefst 579 kilometer (WLTP) aan actieradius biedt de nieuwe Škoda Elroq, afhankelijk van de configuratie. De Elroq is er als:

  • Elroq 50 met 125 kW vermogen
  • Elroq 60 met 150 kW vermogen
  • Elroq 80 met 210 kW vermogen

Snelladen met de Elroq gaat tot 175 kW en daarmee laadt het accupakket van de 82 kWh accu in minder dan 28 minuten op tot 80 procent. De kleinere accu's doen dit in maar 24 minuten. 

Lage bijtelling en SEPP-subsidie

De Elroq komt dit jaar, 2024, nog in aanmerking voor de SEPP-subsidie van € 2.950. Daarnaast wordt de Elroq nog aantrekkelijker voor de zakelijke rijder door de bijtelling van slechts € 178 per maand. De prijs van de nieuwe Škoda Elroq begint bij € 34.990 met de Elroq Selection. 

Meer weten over de mogelijkheden? Vraag onze verkoopadviseurs!

Meeste ruimte in het segment

Met een bagageruimte van 470 liter, uit te breiden tot maar liefst 1.580 liter met de achterbank neergeklapt, is de Elroq ideaal voor zowel dagelijks gebruik als lange reizen. Het interieur is uitgerust met nieuwe Design Selections, gemaakt van innovatieve en duurzame materialen, wat zorgt voor een premium uitstraling en comfort. Daarnaast introduceert de Elroq handige Simply Clever-functies, zoals extra slimme opbergvakken met een totale capaciteit tot 48 liter en een speciaal opbergnet voor de oplaadkabel onder de hoedenplank.

27_skoda_elroq_9d1cd2fb

Met een standaard 13 inch infotainmentscherm, intuïtieve connectiviteitsfuncties, en geavanceerde assistentiesystemen, biedt de Elroq superieur rijcomfort en maximale veiligheid, ondersteund door maximaal negen airbags. Deze geavanceerde functies maken de Škoda Elroq tot een toonaangevende keuze voor wie op zoek is naar een veilige, innovatieve en milieuvriendelijke SUV.

Nu bestellen

De Elroq is nu al te bestellen. Kom langs in onze showrooms of neem contact met ons op voor meer informatie omtrent het nieuwe model van Škoda. Begin 2025 verwachten we de nieuwe compacte SUV in onze showroom.