Kom naar Hengelo: donderdag 10 oktober

Kom op 10 oktober naar Hengelo voor de preview van de nieuwe Transporter. We zijn één van de eerste dealers waar het model te zien zal zijn. Je kan de Transporter met dubbele cabine komen bewonderen van 10:00 tot 18:00.  Er zullen product experts aanwezig zijn die je alle informatie kunnen geven die je nodig hebt. 

Tijdens de preview zal er van de nieuwe Transporter een diesel-variant te ervaren zijn met dubbele cabine. 

Update

De vernieuwde Volkswagen Transporter heeft een indrukwekkende transformatie ondergaan en biedt nu meer ruimte, technologieën en veelzijdige aandrijflijnen. Het interieur is gemoderniseerd met een digitale cockpit en een groter display, de nieuwste assistentiesystemen zorgen voor een veilige en comfortabele rijervaring. Deze nieuwe Transporter is de eerste in zijn lijn die verkrijgbaar is met diesel-, plug-in hybride-, én volledig elektrische aandrijvingen.

Wat maakt de nieuwe Transporter echt bijzonder?

  • Meer ruimte en kracht: Groter laadvolume, een hoger laadvermogen, en een verhoogd trekgewicht maken deze Transporter een echte werkpaard.
  • Ruimer ontwerp: Hij is langer en breder dan zijn voorganger, waardoor er nog meer flexibiliteit ontstaat voor verschillende toepassingen.
  • Veelzijdige opties: Keuze uit diverse carrosserievarianten, zodat er voor iedere behoefte een passende uitvoering is.
  • Modern en stijlvol: Strakke lijnen en een nog rijkere standaarduitrusting geven de Transporter een moderne uitstraling.
  • Ruimte voor passagiers: Met plaats voor maximaal 6 personen, of kies voor de Kombi-uitvoering die geschikt is voor wel 9 inzittenden.

Deze nieuwe generatie Volkswagen Transporter combineert functionaliteit met modern comfort, ideaal voor zowel zakelijke als privégebruikers.

Transporter in beeld