volkswagenid5

Komend (voor)jaar verwacht

In het voorjaar van 2023 komt er de vernieuwde Volkswagen ID.3. Het eerste model uit het ID.-gamma van Volkswagen krijgt een tweede generatie. Dit wordt een nieuw hoofdstuk in het ID. succes. Sinds de eerste ID. op de markt is gekomen zijn er al meer dan een half miljoen elektrische modellen op basis van het MEB-platform geleverd. Gezien de toegenomen vraag naar elektrische modellen, wordt de ID.3 binnenkort in Zwickau, Dresden en ook in de hoofdvestiging in Wolfsburg geproduceerd.

volkswagenid6

Nieuw design en hoogwaardiger interieur

De nieuwe ID.3 kent vernieuwingen waarmee het model zich onderscheidt van de huidige versie. Dit doet hij met een vernieuwd design en daarnaast met een hoogwaardiger interieur dat uit diervrije materialen bestaat. De nieuwe ID.3 is ook uitgerust met software van de nieuwste generatie waar over-the-air updates mee uitgevoerd kunnen worden. Standaard op elke nieuwe ID.3 zit een 12 inch groot centraal display, een uitneembare bagageruimtevloer en een middenconsole met twee bekerhouders.

Opladen van de ID.3 gaat eenvoudiger en sneller door nieuwe functies als Plug & Charge en de intelligente routeplanner voor EV’. Daarnaast zijn Travel Assist met zwermdata en Park Assist Plus met Memory Function optioneel te verkrijgen op de nieuwe ID.3

Wanneer de marktintroductie in zicht is, worden de specificaties en prijzen bekendgemaakt. Wilt u op de hoogte blijven hiervan? Klik dan op onderstaande button en meld u aan voor de nieuwsbrief.

De schetsen van de nieuwe ID.3