Dit is de nieuwste SUV van Volkswagen: de Tayron

Ervaar ultieme luxe en ruimte met de nieuwe Volkswagen Tayron, de ruimste SUV van Volkswagen! Geïnspireerd door de topklasse Touareg en populaire Tiguan, biedt de Tayron geavanceerde technologie en een opvallend strak design. Geniet van hightech features zoals HD LED-matrixkoplampen en luxe massagestoelen. Met een royale bagageruimte van 885 liter en tot wel zeven zitplaatsen, is elke rit een comfortabele ervaring.

De Tayron is vanaf november te configureren en te bestellen. De Tayron biedt de perfecte balans tussen luxe, technologie en duurzaamheid. Begin het avontuur en maak u klaar voor een revolutionaire rijervaring met de Volkswagen Tayron. Op de hoogte blijven wanneer de nieuwe Tayron definitief te bestellen is of zodra hij in de showroom staat? Meld je hieronder aan.

De eerste Tayron uitvoeringen

Kies tussen de stijlvolle Life Edition of de sportieve R-Line Edition, beide volgepakt met innovatieve assistentiesystemen voor uw veiligheid. Ontdek het gemak van hybride rijden met de Tayron eHybrid, ideaal voor dagelijks gebruik met een elektrische actieradius tot 125 kilometer. Deze SUV combineert kracht en zuinigheid, aangedreven door een krachtige motor en een geavanceerde transmissie.